zondag, augustus 25, 2019
Home > Helden van nu > Trump for president!

Trump for president!

Donald John Trump is de directeur en voorzitter van de Trump Organization en de oprichter van Trump Entertainment Resorts. Ook is hij een vastgoedmagnaat, ondernemer, schrijver, televisiepersoonlijkheid en nu ook presidentskandidaat voor de Republikeinse Partij.

Donald Trump wordt niet zo geliefd bij veel Amerikanen en overigens ook niet bij de rest van de wereldbevolking die zijn naam horen. Toch heeft Trump ook erg veel aanhangers. Om je een beeld te geven van waaro10-redenenm Donald Trump zo geliefd is, hebben we een aantal punten voor je op een rijtje gezet waar je een andere kant van hem ziet.


 • 10 punten waarom Donald Trump zo geliefd is

Volgens zijn voorstanders.

 

 1. Trump ‘snapt’ Amerika. Hij vind het bijvoorbeeld belangrijk dat er goede educatie is en reageert zich goed af op mensen die het niet eens kunnen worden met de hoge eisen die hij stelt voor Amerika.
 2. Donald Trump is van plan om een muur te plaatsen die Amerika van Mexico scheidt. Zijn plan is om Mexico voor hun plannen te laten betalen. Eén van de voordelen die Amerikanen hierin zien is dat er minder Mexicaans eten in Amerika terecht zal komen wat betekent dat er mensen minder last zullen hebben van obesitas.
 3. De aanhangers van Trump vinden dat zijn karakter en zelfvertrouwen een goede basis zal zijn als politicus. ‘Hij heeft zijn eigen speciale interesses en zal deze met niemand anders delen dan zichzelf.’
 4. Trump is ontzettend rijk wat volgens zijn aanhangers betekent dat hij goed met geld om kan gaan en dus de juiste persoon zal zijn om Amerika op het rechte pad te krijgen wat betreft de geldzaken.
 5. Trump zijn loyaliteit is alleen bedoelt voor de Amerikanen. Dit betekent dat hij geen aandacht heeft voor andere politieke partijen en ook zeker niet aan buitenlandse entiteiten. Trump aanhangers geloven dan ook dat Trump alleen naar het Amerikaanse publiek luistert.
 6. Trump gelooft krachtig in een vrij ondernemingschap voor Amerikanen en een sterk leger. Hij herhaalt regelmatig de hoogtepunten en zijn krachten om dingen voor elkaar te krijgen waardoor hij overtuigingskracht uitoefent op het Amerikaanse volk. Ook laat hij de mensen vaak zien hoeveel begrip hij heeft van financiën.
 7. Trump is erg goed in onderhandelen en overtuigen. Hij overtuigt veel bedrijven en investeerders van zijn ideeën en krijgt vaak wat hij van ze wilt. Zijn aanhangers vinden dit een van de geweldige eigenschappen die Trump bezit.
 8. Trump aanhangers vinden Trump geweldig omdat hij ‘zegt wat hij denkt’.
 9. Trump heeft tegen het Amerikaanse volk gezegd dat hij ervoor zou zorgen dat Iran geen nucleaire wapens meer krijgt. Alhoewel het Amerikaanse volk niet zeker weet of dit ech werkelijkheid zal worden, hebben ze toch alle vertrouwen in Trump.
 10. En de laatst en toch sterkste reden waarom Trump president zou moeten worden is omdat hij het zelf heeft gezegd.

I will be the greatest president that God ever created, I tell you that. I’ll bring back our jobs from China, from Japan, from Mexico and from so many places. I’ll bring back our money. … Sadly, the American dream is dead. But if I get elected as president, I will bring it back bigger and better and stronger than ever before, and we will make America great again.”

 

Beelden: DonkeyHotey 

 

http://www.youtube.com/watch?v=XJPxtcx4dyo
http://www.demorgen.be/buitenland/trump-fans-leggen-uit-waarom-er-geknoeid-zal-worden-bij-de-verkiezingen-maar-enkel-als-hij-verliest-be8ca165/

 

Shirley Elbrink
Shirley Elbrink | Optimistisch / Gezelschapsdiertje / Nieuwsgierig | Mijn held: Mijn kat Beertje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *